Kit de modelism naval: Corabie Vikingă – Drakkar – KMN000002

Descriere

Acest kit de modelism naval este făcut din lemn după modelul vasului de tip corabie de origine Vikingă, supranumit Drakkar, și conține un număr de 59 de componente și odată asamblat are o lungime de 268 de milimetri.

„Corabia vikingă (drakkar) definește tipul de corabie din Europa de Nord în perioada vikingilor (800 – 1100). Aceste corăbii au fost construite și după perioada de dominație vikingă, fiind corăbii iuți care puteau naviga independent de vânt, având și vâsle, pe lângă velatură.” (Sursă: Wikipedia, articolul Corabie Vikingă)

Acest produs este destinat adulților cât și copiilor cu vârste mai mari de 8 ani.

 

Documentație

 

Găsirea unui cadou perfect pentru persoanele pasionate de decorarea casei cu modele nautice, aeronavale, rutiere și feroviare implică o considerație atentă. Începeți prin înțelegerea intereselor lor specifice în aceste teme. Pentru colegii de muncă, luați în considerare un model elegant de avion pentru birou sau o replică rafinată de navă ca idee de cadou sofisticată. Când alegeți un cadou perfect pentru membrii familiei, selectați modele care se aliniază cu modurile lor preferate de transport sau hobby-urile pentru o idee de cadou personalizată. Pentru copii, optați pentru modele potrivite vârstei lor, precum seturi de trenuri sau replici de autoturisme, asigurându-vă că este o idee de cadou sigură și plăcută. Luați în considerare scala și designul pentru a vă asigura că ideea de cadou aleasă completează decorul lor existent. În cele din urmă, o reflecție atentă asupra intereselor destinatarului, combinată cu o notă de personalizare, face un cadou perfect.

Kit-urile de modelism pentru începători sunt concepute pentru a permite intrarea în lumea de modelism care denotă creație artistică prin transformarea materialelor obișnuite în adevărate opere de artă ce pot fi folosite în decorul ambiental sau ca simple ornamente. Totodată, reprezintă o idee de cadou ideală pentru a-ți petrece timpul împreună cu cei dragi într-un mod eficient și constructiv, timp în care putem dobândi abilități noi ori dezvolta pe cele deja existente prin lucrul manual.

Lemnul este adesea considerat un material neutru în designul interior și în artele decorative datorită nuanțelor sale naturale, care variază de la lemn de fag deschis la nuc închis, care se potrivește fără efort cu diferitele palete de culori și stiluri de design. Modelele din lemn se pot folosi ca și element central sau complementar în decorarea ambientală sau ca simple podoabe ornamentale, și pot reprezenta o idee de cadou pentru admiratorii acestui material.

Modelele ce țin de domeniul naval sunt reproduceri ori imitații ale unor tipuri de nave moderne ori clasice, de mici ori mari dimensiuni, precum bărci, iahturi, vapoare ori alte specimene de ambarcațiuni. Ar fi de menționat că ar putea fi o idee de cadou pentru marinari, ori pasionații de marină, ori pasionații de nave maritime.