Kit de modelism naval: Fregată Franceză – Hermione La Fayette – KMN000004

Descriere

Acest kit de modelism naval este făcut din lemn după modelul vasului de tip fregată de origine franceză, supranumit Hermione La Fayette, conține un număr de 120 de componente și odată asamblat are o lungime de 410 de milimetri, o lățime de 140 de milimetri și o înălțime de 320 de milimetri.

„În trecut, prin fregată s-a înțeles o navă de război, velier cu trei catarge, rapidă, dotată cu artilerie puternică, a cărei clasă este intermediară între navă de linie și corvetă. Primele fregate au apărut la începutul secolului al XVI-lea și erau destinate acțiunilor de recunoaștere (de urmărire), pază și de legătură între navele mari.” (Sursă: Wikipedia, articolul Fregată)

Acest produs este destinat adulților cât și copiilor cu vârste mai mari de 14 ani.
 

Găsirea unui cadou perfect pentru persoanele pasionate de decorarea casei cu modele nautice, aeronavale, rutiere și feroviare implică o considerație atentă. Începeți prin înțelegerea intereselor lor specifice în aceste teme. Pentru colegii de muncă, luați în considerare un model elegant de avion pentru birou sau o replică rafinată de navă ca idee de cadou sofisticată. Când alegeți un cadou perfect pentru membrii familiei, selectați modele care se aliniază cu modurile lor preferate de transport sau hobby-urile pentru o idee de cadou personalizată. Pentru copii, optați pentru modele potrivite vârstei lor, precum seturi de trenuri sau replici de autoturisme, asigurându-vă că este o idee de cadou sigură și plăcută. Luați în considerare scala și designul pentru a vă asigura că ideea de cadou aleasă completează decorul lor existent. În cele din urmă, o reflecție atentă asupra intereselor destinatarului, combinată cu o notă de personalizare, face un cadou perfect.

Kit-urile de modelism pentru intermediari fac trecerea de la calitatea de începător către cea de avansat în modelism, ele oferă șansa de a-ți dezvolta abilitățile într-un mod controlat, al cărui rezultat va fi pe deplin satisfăcător datorită nu numai produsului finit care poate fi expus ca și obiect de decor, ci și datorită experienței căpătate fără efort considerabil grație creșterii treptate a gradului de dificultate. Reprezintă o idee de cadou ideală pentru persoanele cu interes în meșteșugul artei decorative sau pentru educația în lucrul manual.

Lemnul este adesea considerat un material neutru în designul interior și în artele decorative datorită nuanțelor sale naturale, care variază de la lemn de fag deschis la nuc închis, care se potrivește fără efort cu diferitele palete de culori și stiluri de design. Modelele din lemn se pot folosi ca și element central sau complementar în decorarea ambientală sau ca simple podoabe ornamentale, și pot reprezenta o idee de cadou pentru admiratorii acestui material.

Modelele ce țin de domeniul naval sunt reproduceri ori imitații ale unor tipuri de nave moderne ori clasice, de mici ori mari dimensiuni, precum bărci, iahturi, vapoare ori alte specimene de ambarcațiuni. Ar fi de menționat că ar putea fi o idee de cadou pentru marinari, ori pasionații de marină, ori pasionații de nave maritime.