Model decorativ naval: Nava cu vele – Galionul San Felipe – MDN000045

Descriere

Modelul navei San Felipe este o replică detaliată a vasului Armadei Spaniole. Această navă de tip galion a fost construită pe baza gravurilor istorice din lemn exotic folosind tehnica de construcție a vaselor din vremuri demult apuse. Corpul este realizat din plăci atent unite. Pentru a realiza acest model au fost necesare sute de ore de muncă. Modelul stă pe un suport de lemn cu o placă de alamă. A fost acordată o atenție deosebită detaliilor echipamentului navei, cum ar fi bărcile de salvare hand-made și statuetele de alamă. Modelul navei San Felipe este o replică exclusivă și detaliată a navei, care va fi apreciată de iubitorii de navigație și istorie. Modelul este complet asamblat și pregătit pentru a fi expus într-un loc reprezentativ din casă. Este perfect pentru un cadou pentru un fan al navigației, un iubitor de istorie și ca un cadou exclusivist pentru un navigator.

Informații despre modelul navei San Felipe:

– Dimensiuni: Lungime 92 cm x Lățime 28,5 cm x Înălțime 76 cm.
– Caracterizat de o mare atenție la detalii. A fost reproducerea fidelă și scalată pe baza planurilor și desenelor istorice.
– Realizat manual în principal din lemn exotic, dar și din metal și materiale naturale într-un mod similar cu construcția vasului original.
– A necesitat sute de ore pentru producerea modelului.
– Produs al meșteșugului artistic.
– Elemente cu detalii minuțioase precum velele și echipamentul de navigație, rândurile de tunuri, felinarele și bărcile de salvare.
– Modelul nu conține piese de plastic. Este complet asamblat și gata de a fi expus.
– Stă pe un suport din lemn cu numele navei.
– Ambalaj atent – modelul este protejat de o cușcă de lemn inserată într-o cutie de carton.

Modelul navei San Felipe este nu doar un ornament decorativ, ci și o piesă de colecție care celebrează istoria navigației. Cu atenția sa minuțioasă la detalii și o construcție autentică, acest model este un cadou perfect pentru colegii de muncă, familia, prietenii apropiați și rudele, potrivindu-se de minune în diverse ocazii speciale precum aniversări, Secret Santa, Paște, Crăciun, inaugurări de locuințe, nunți / petreceri de burlăciță și alte evenimente similare. Oferiți o călătorie fascinantă în istoria navigației cu acest model exclusivist al navei San Felipe.

Găsirea unui cadou perfect pentru persoanele pasionate de decorarea casei cu modele nautice, aeronavale, rutiere și feroviare implică o considerație atentă. Începeți prin înțelegerea intereselor lor specifice în aceste teme. Pentru colegii de muncă, luați în considerare un model elegant de avion pentru birou sau o replică rafinată de navă ca idee de cadou sofisticată. Când alegeți un cadou perfect pentru membrii familiei, selectați modele care se aliniază cu modurile lor preferate de transport sau hobby-urile pentru o idee de cadou personalizată. Pentru copii, optați pentru modele potrivite vârstei lor, precum seturi de trenuri sau replici de autoturisme, asigurându-vă că este o idee de cadou sigură și plăcută. Luați în considerare scala și designul pentru a vă asigura că ideea de cadou aleasă completează decorul lor existent. În cele din urmă, o reflecție atentă asupra intereselor destinatarului, combinată cu o notă de personalizare, face un cadou perfect.

Lemnul este adesea considerat un material neutru în designul interior și în artele decorative datorită nuanțelor sale naturale, care variază de la lemn de fag deschis la nuc închis, care se potrivește fără efort cu diferitele palete de culori și stiluri de design. Modelele din lemn se pot folosi ca și element central sau complementar în decorarea ambientală sau ca simple podoabe ornamentale, și pot reprezenta o idee de cadou pentru admiratorii acestui material.

Modelele din metal reprezintă armonia dintre metalurgie și expresia artistică, nuanțelor aliajelor metalice ies în evidență când sunt suprapuse tonalităților neutre ale lemnului ori ale ceramicelor și devin obiectul central de decor prin atragerea atenției asupra lor. Pot fi o idee de cadou pentru ornarea unui spațiu care în pricipal beneficiază de o paletă de culori neutre.

Modelele fabricate sunt deja în întregime construite și sunt gata de a fi expuse în scopuri ornamentale ori pot fi o idee de cadou pentru o persoană dragă.

Modelele ce țin de domeniul naval sunt reproduceri ori imitații ale unor tipuri de nave moderne ori clasice, de mici ori mari dimensiuni, precum bărci, iahturi, vapoare ori alte specimene de ambarcațiuni. Ar fi de menționat că ar putea fi o idee de cadou pentru marinari, ori pasionații de marină, ori pasionații de nave maritime.