Termeni și condiții


Definiții

Vânzător: MUSCALU RĂZVAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ.

Client: utilizatorul site-ului care se află într-o relație comercială cu vânzătorul.

1. Informații generale

Prin utilizarea serviciului oferit prin intermediul acestui site vă exprimați acordul tacit cu privire la termenii și condițiile acestuia și presupune luarea la cunoștință ai tuturor termenilor și condițiilor de actualitate.

Scopul acestui site este pentru furnizarea serviciului de comerț pus la dispoziție de vânzător către clienții săi actuali și viitori. Produsele comercializate sunt noi și prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON(lei).

Acest site poate conține informații, imagini sau link-uri către site-uri care sunt sub controlul ori proprietatea unor terțe entități așadar vă exprimați acordul cu privire la termenii și condițiile de utilizare a acestora.

2. Plasarea comenzii

Comenzile pot fi plasate prin intermediul site-ului. Pentru plasarea comenzii este necesar a se completa formularul de comandă cu datele de livrare și de plată dorite.

Comanda intră în procesare după ce aceasta este acceptată de către vânzător prin transmiterea unui email de confirmare.

Modificarea sau anularea comenzii implică transmiterea unui mesaj la adresa de contact și produce efecte odată cu confirmarea procesării acestuia.

În urma comenzii acceptate, vânzătorul va emite clientului factură ce conține produsele aferente comenzii.

3. Plata și livrarea comenzii

Plata se va efectua conform opțiunilor prezentate la momentul plasării comenzii.

Livrarea produselor din cadrul comenzii se va efectua prin curier în termenul afișat pe site la plasarea comenzii.

Clientul are obligația de a verifica starea produselor la recepționarea acestora și orice defect, cum ar fi de transport ori conformitate, trebuie imediat sesizat către vânzător cu detaliile aferente și dovadă fotografică.

4. Returnarea produselor

Produsele se pot returna în termen de 14 zile calendaristice fără invocarea vreunui motiv, dar costul transportului va fi suportat de către client.

Produsele se vor returna în condiție perfectă, adică fără a fi desfăcute, în ambalajele originale, fără a prezenta urme de folosire sau deteriorare. Dacă produsele au fost livrate într-un ambalaj de transport atunci trebuiesc returnate tot în acesta ori în unul cu caracteristici asemănătoare, care să le asigure protecția în cadrul transportului de retur.

Contravaloarea produselor va fi returnată numai prin virament bancar în maxim 14 zile calendaristice de la data recepționării produselor returnate și validării stării acestora.

Nu se acceptă colete retur cu plata ramburs.

Suma returnată clientului va reprezenta contravaloarea produselor din cadrul comenzii fără costurile aferente transportului de livrare și taxele aferente plății.

5. Politica de confidențialitate și responsabilitate

Putem actualiza termenii și condițiile cât și politicile noastre periodic. Orice modificări vor fi postate pe site-ul nostru, iar versiunile revizuite vor fi efective imediat.

Datele personale colectate de la utilizatori vor fi folosite numai în scopurile declarate al acestui site prin politica de confidențialitate și sunt protejate conform normelor în vigoare.

Vânzătorul nu va fi răspunzător pentru orice fel de prejudicii ce rezultă din folosirea acestui site sau a informațiilor prezentate în acesta.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu orientativ, putând exista unele diferențe între produsul fizic și cel prezentat.

Vânzătorul nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a produselor, actualitatea ori corectitudinea informațiilor afișate pe site cât nici accesibilitatea ori disponibilitatea serviciului oferit.

Orice litigiu apărut între vânzător și utilizatori va fi rezolvat pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil competența revine organismelor alternative de rezolvare a disputelor sau instanțelor de judecată.